Companie

Compania ANA&CO SRL oferă servicii complete de transport internațional de mărfuri și are o specializare de peste 15 ani în acest domeniu. Aceasta este recunoscută ca o companie de referință în Republica Moldova.

Compania ANA&CO SRL se concentrează în principal pe colectarea mărfurilor din mai multe țări europene, inclusiv Austria, Germania, Ungaria, Belgia, Olanda, Suedia, Italia, Spania, România, Slovacia, Slovenia, Portugalia, Cehia și Marea Britanie, destinatia Republica Moldova.

Serviciile oferite de companie acoperă diverse aspecte ale transportului rutier internațional. Acestea includ colectarea și livrarea mărfurilor în regim de grupaj, folosind camioane complete sau încărcături parțiale. Compania are experiență și în transportul mărfurilor periculoase conform regulamentelor ADR și poate gestiona astfel de expedieri în condiții de siguranță.

Compania ANA&CO SRL a câștigat încrederea clienților internaționali de prestigiu, inclusiv Gebauer & Griller, Fujikura Automotive MLD, Draexelmayer, Coficab Group, PlasTec Kunststoffverarbeitung S.R.L, Delfingen RO, Copefi RO și Schieffer Industries Romania SRL. Aceste parteneriate solide sunt rezultatul profesionalismului și serviciilor de înaltă calitate oferite de companie.

Domeniul
— //—

Cautare dupa companii

Atașeaza CV-ul Creaza CV
Atașeaza CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Intră pe site


Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Creaza CV


Trimite CV-ul

Alegeți jobul


Închide

CV-ul a fost expediat!

Închide