COCA-COLA Îmbuteliere Chişinău

6 вакансий открыто
О компании

Coca-Cola Hellenic este unul din cei mai mari îmbuteliatori al produselor The Coca-Cola Company din lume, cu vânzări de peste 2 miliarde de unităţi de produs, ce operează în 29 de ţări şi deserveşte o populaţie de aproximativ 560 milioane de consumatori.

Coca-Cola Imbuteliere Chisinau S.R.L., membră a Coca-Cola Hellenic se clasează în topul companiilor de băuturi non-alcoolice din Republica Moldova, furnizând servicii de distribuţie, vânzări şi marketing operaţional pentru produsele Coca-Cola. Compania a fost desemnata timp de zece ani consecutiv cu titlul de Top Angajator în Moldova, potrivit companiei Axa Management Consulting.

Istoria Coca-Cola în Republica Moldova a început în anul 1994, când activitatea celui mai renumit brand din lume se rezuma la depozitarea și comercializarea unui portofoliu restrâns de băuturi răcoritoare - Coca-Cola, Fanta, Sprite. În cei peste 28 de ani de activitate în Republica Moldova, Coca-Cola HBC Moldova a cunoscut o evoluție remarcabilă și are în prezent un portofoliu larg de produse care pot acoperi orice ocazie de consum 24/7, sub diverse tipuri de arome și ambalaje adaptate consumatorilor din Republica Moldova.

Отрасль
— //—
вакансии
13 Июня 2024, Кишинев
Отправить CV
13 Июня 2024, Кишинев
Отправить CV
13 Июня 2024, Кишинев
Отправить CV
13 Июня 2024, Бельцы
Отправить CV
13 Июня 2024, Кишинев
Отправить CV
13 Июня 2024, Кишинев
Отправить CV

Поиск по компаниям

Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть