Кишинев, Центр
Можно без опыта
По сменному графику
Не имеет значение
На территории работодателя
Să faci parte dintr-o echipă noastră DULCINELLA:
COFETAR / PATISER
BRUTAR
BUCĂTAR
LUCRĂTORI ÎN SECȚIE DE PRODUCȚIE
PROCESE:
ornarea torturilor (decorde bază);
prepararea cremelor;
înclierea torturilor;
prepararea / coacerea blaturilor, pandișpanului;
prepararea / coacerea placintelor, colacilor;
prepararea / coacerea biscuiților;
ambalarea biscuiților;
alt lucru cu aluatul.
OFERIM:
Grafic de lucru flexibil: 7.00- 19.00;
Salariu: 7 000 - 15 000 (depinde din proces);
Prînz gustos și garantat din contul cpmpaniei;
Prețuri speciale pentru producția defirmă DULCINELLA;
Angajarea oficială, pachet social complet;
Învățămîntul din contul companiei !
Dacă sunteți fără experiență - totuși BINE AȚI VENIT LA NOI !
Cerințele principale:
Înțelegerea proceselor de producere de bază;
Respectarea disciplinei muncii și Regulamentului Intern;
Responsabilitatea, capacitatea de a lucra în echipă.
NE AFLĂM: Chișinău, str. Albișoara, 68
Detalii: 060 766 877
CV: hr@dulcinella.md
COFETAR / PATISER
BRUTAR
BUCĂTAR
LUCRĂTORI ÎN SECȚIE DE PRODUCȚIE
PROCESE:
ornarea torturilor (decorde bază);
prepararea cremelor;
înclierea torturilor;
prepararea / coacerea blaturilor, pandișpanului;
prepararea / coacerea placintelor, colacilor;
prepararea / coacerea biscuiților;
ambalarea biscuiților;
alt lucru cu aluatul.
OFERIM:
Grafic de lucru flexibil: 7.00- 19.00;
Salariu: 7 000 - 15 000 (depinde din proces);
Prînz gustos și garantat din contul cpmpaniei;
Prețuri speciale pentru producția defirmă DULCINELLA;
Angajarea oficială, pachet social complet;
Învățămîntul din contul companiei !
Dacă sunteți fără experiență - totuși BINE AȚI VENIT LA NOI !
Cerințele principale:
Înțelegerea proceselor de producere de bază;
Respectarea disciplinei muncii și Regulamentului Intern;
Responsabilitatea, capacitatea de a lucra în echipă.
NE AFLĂM: Chișinău, str. Albișoara, 68
Detalii: 060 766 877
CV: hr@dulcinella.md
Кишинев, Центр
str. Albișoara 68
str. Albișoara 68
Дата актуализации:
22 марта 2025
Ваше резюме успешно отправлено! 🥳
Зарегистрируйтесь сейчас, чтобы отслеживать статус вашего резюме!
Доставлено
и
Просмотрено